CES: Intel kondigt vier nieuwe processorfamilies aan

12-01-2021 | door: Witold Kepinski

CES: Intel kondigt vier nieuwe processorfamilies aan

Tijdens de CES-persconferentie benadrukte Intel hoe het technologisch leiderschap stimuleert met de introductie van meer dan vijftig processors. Dit resulteert in meer dan vijfhonderd nieuwe ontwerpen voor laptops en desktops die in 2021 op de markt komen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste nieuwsfeiten die door Intel zijn gepresenteerd op CES.

Intel introduceerde het 11th Gen Intel Core vPro-platform en Intel Evo vPro-platform die de beste prestaties en meest uitgebreide hardware-gebaseerde beveiliging leveren.

Intel introduceerde de nieuwste N-serie 10-nanometer Intel Pentium Silver- en Intel Celeron-processors die de juiste balans bieden tussen prestaties, media en samenwerking voor onderwijssystemen.

Intel heeft een nieuwe lijn van 11th Gen Intel Core H-series mobiele processors voor gamingplatforms aangekondigd die de perfecte balans bieden tussen mobiliteit en gaming.

Tot slot heeft Intel voorbeelden gegeven van producten die later in 2021 op de markt komen, waaronder de 11th Gen Intel Core S-series desktopprocessors (codenaam “Rocket Lake-S”) en de volgende generatie processors (codename “Alder Lake”).

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware