Harry Kloosterman wordt CEO ad interim bij ModiShare

Harry Kloosterman

12-01-2021 | door: Witold Kepinski

Harry Kloosterman wordt CEO ad interim bij ModiShare

Harry Kloosterman wordt CEO ad interim bij ModiShare. Om nog meer klanten van dienst te kunnen zijn met gespecialiseerde Microsoft 365-kennis en hiermee de groeiende vraag te kunnen faciliteren heeft ModiShare zich versterkt met Kloosterman.

Met de aanstelling van Harry haalt ModiShare jarenlange (internationale) IT en business development ervaring in huis. Harry heeft diverse bestuurs- en managementposities bekleed bij o.a. PC-Ware (nu SoftwareOne) en Softline AG, en is specialist op het gebied van groei.

ModiShare richt zich sinds de oprichting door Gideon Kos in 2015 op het adviseren, configureren en beheren van Microsoft 365-oplossingen bij organisaties. Ook heeft het een eigen unieke Remote Management & Support Service waarmee klanten specialistische Microsoft 365-kennis in huis halen zonder de hoge kosten van een eigen IT-afdeling.

Gedeeltelijk of volledige ontzorging op het gebied van beheer, afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Via de Support Service is diepgaande Microsoft 365-kennis altijd om de hoek, Nederlandstalig, en zo nodig 24/7 beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht

Tags