HP pakt tijdens CES event uit met nieuwe PC innovaties

HP Elite Dragonfly Max PC

12-01-2021 | door: Redactie

HP pakt tijdens CES event uit met nieuwe PC innovaties

De PC is volgens HP belangrijker dan ooit. Daarom lanceert HP op de digitale editie van CES 2021 computerinnovaties die mensen helpen bij het vormen van hoe zij werken en leven. HP onthult nieuwe producten en oplossingen die zijn ontworpen voor de ‘hybride omgeving’ van wonen en werken en ondersteunt bij het maken van persoonlijke thuisstudio’s.

Nu de helft van de wereldwijde beroepsbevolking nog steeds op afstand werkt als gevolg van de COVID-19-pandemie, ontstaan er nieuwe toepassingen voor de PC, zowel voor consumenten als voor werknemers thuis. Sinds COVID is er een toename van zeven uur per week in het gebruik van persoonlijke PC's. In sommige gevallen heeft dit geresulteerd in een toename van de dagelijkse creativiteit - waarbij fotografie, het schrijven van verhalen of artikelen en live streaming de top drie activiteiten onder consumenten zijn. Maar werken en thuisblijven is niet altijd eenvoudig, want slechts 30% van de mensen heeft een afgesloten werkruimte. Toch wil 72% van de medewerkers dat er een hybride kantoor-model komt. 48% van de Gen Z-ers overweegt daarnaast een uitbreiding van hun freelance activiteiten in de toekomst. Hiervoor zijn oplossingen voor een verbeterde samenwerking en micro-mobiliteit nodig.

De HP Elite Dragonfly G2 geeft mensen de vrijheid om zich in huis of op kantoor te verplaatsen met de compacte business convertible, met een startgewicht van minder dan 1kg. Hij maakt ook deel uit van 's werelds meest duurzame PC-portfolio met opvallende afwerkingen en accenten waarin gerecyclede materialen zijn verwerkt, waaronder kunststoffen uit de oceaan. Het apparaat biedt ongelofelijke kracht door middel van de 11e generatie Intel Core processors1 en nieuwe Intel geïntegreerde graphics. Daarnaast stelt het device gebruikers in staat om verbonden te blijven door middel van indrukwekkend snelle 5G of gigabit-klasse 4G LTE-verbinding,met ingebouwde Tile. De opvallende Dragonfly Blue behuizing is een 2-in-1 convertible met een eenvoudig te reinigen ontwerp, met een voortdurende focus op duurzaamheid. Nieuwe en verbeterde functies zijn onder andere een kristalhelder geluid met Audio van Bang & Olufsen, dat nu met AI is uitgerust om de audiobeleving voor spraak, muziek en films te maximaliseren. HP's nieuwe inbraakdetectietechnologie, HP Tamper Lock, vergrendelt de pc als deze fysiek is geopend of gesaboteerd en brengt de gebruiker op de hoogte.

De nieuwe HP Elite Dragonfly Max overtreft de verwachtingen van de Elite Dragonfly G2 en biedt 's werelds meest geavanceerde samenwerking in een business convertible. De Elite Dragonfly Max is verkrijgbaar in Sparkling Black of Dragonfly Blue en biedt een duidelijke, heldere en comfortabele samenwerkingservaring met verbeterde functies zoals: lange batterijduur, vier brede microfoons met AI-gestuurde audio-optimalisatie, een 5 MP + IR-camera voor hoogwaardig videobellen en een HP Eye Ease display met blue light technologie met Eyesafe-certificering, om te werken, te surfen of te chatten zonder de ogen te belasten.

Mobiliteit en productiviteit

De pull-forward business PC, de HP Elite Folio, verlegt de grenzen van productiviteit met het Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G compute platform en levert multi-gigabit verbindingssnelheid met optionele 5G-verbinding, Wi-Fi 6, en tot 24,5 uur lokale videoweergave. Door de pull-forward vormfactor met een flexibel, magnesium unibody ontwerp, combineert de Elite Folio wat mensen waarderen aan hun telefoon, tablet en PC allemaal in één apparaat. Beweeg zonder onderbrekingen met het 76-graden gezichtsveld webcam, de dubbele microfoon en de high-definition luidsprekers van Bang & Olufsen. Het 13,5-inch diagonale display is voorzien van een optioneel HP Sure View Reflect-privacypaneel en een HD-webcam met ingebouwde privacy-sluiter voor een betere beveiliging. Van werk tot thuis, de Elite Folio kan zich aanpassen aan iedere omgeving met een geluidloos design en een stil toetsenbord. Met behulp van de HP Elite Slim Active Pen, met een geïntegreerde oplaad- en opslaghouder, is snel werken geen probleem.

De HP EliteBook 840 G8 Aero geeft mensen de vrijheid om zich te verplaatsen en te voldoen aan de eisen van hun multi-task, multi-place-werkdag. Met een startgewicht van minder dan 1,13 kg, is deze krachtpatser uitgerust met 11e generatie Intel Core processoren, geïntegreerde Tile-mogelijkheden, Wi-Fi 6 en optionele 5G LTE-verbindingsopties. Samenwerken op afstand is geen probleem met de geïntegreerde 720p HD-camera, de naar buiten-gerichte derde microfoon, de topluidsprekers en de AI-gebaseerde audio. Het apparaat beschikt over diverse HP beveiligingsfuncties voor het bewaren van gevoelige gegevens, waaronder een HP Privacy Camera en de optionele HP Sure View Reflect die visuele hacking tegengaat29. Het ontwerp is voorzien van een nieuwe magnesium behuizing bestaande uit 90% gerecycled materiaal, gerecycled plastic en 100% duurzaam geproduceerde verpakkingen om de impact op het milieu te verminderen.

De HP EliteBook 840 G8 Aero is 's werelds lichtste 14-inch mainstream zakelijke laptop en past zich feilloos aan naar veranderende werkomgevingen.

Creativiteit

De HP ENVY 14 is het perfecte device voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen creatieve studio om overal te creëren en te verbinden. Het optionele draaibare (16:10) WUXGA (1920 x 1200) multi-touch IPS-display zorgt voor een 11% groter beeld dan een traditionele 16:9-laptop. Dit is ook HP's eerste 14-inch diagonale laptop met kleurkalibratie met Delta E <2, wat leidt tot de perfecte kleur, meteen uit de doos. Mocht je de weergave-instellingen willen aanpassen naar jouw eigen, creatieve scenario, dan is dat zo gedaan met HP Display Control.

Voor een persoonlijke workflow kan je de 11e Gen Intel Core-processors en maximale NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q ontwerpen aanpassen via vier verschillende instellingen in HP System Control. Het apparaat blijft koel terwijl de creatieve workflow opwarmt met een geavanceerde thermische oplossing door de IR-thermopile sensor binnen HP Performance Control. Het is mogelijk om het vermogen tussen de CPU en GPU te verdelen voor de ultieme creatieve workflow met HP Dynamic Power. Bereik dit alles met support van 16,5 uur batterijlevensduur.

Productiviteit

De HP M-serie FHD-monitors zijn ontworpen voor productieve thuiswerkers, met een slank ontwerp voor een moderne look en feel. De monitors bieden comfort voor je ogen door een constant, laag-blauwe lichttechnologie met Eyesafe-certificering, zonder dat de kleurnauwkeurigheid wordt beïnvloed. Kleuren blijven levensecht en helder met 99% sRGB voor een breder kleurengamma. De M24f, M27f en M32f FHD hebben een driezijdig randloos ontwerp met Full HD voor een helder beeld en brede kijkhoeken. De monitors bieden mogelijkheden voor georganiseerd werken, met geïntegreerd kabelmanagement aan de achterkant om kabelwirwar te voorkomen.

De HP E24u G4 en HP E27u G4 USB-C Monitors bieden een nette bureau-oplossing met snelle en eenvoudige USB-C aansluiting die een aangesloten laptop tot 65W kan voeden. Voor thuis- en kantoormedewerkers die een eenvoudige configuratie met meerdere monitors nodig hebben, bieden deze beeldschermen serieschakeling, aansluitmogelijkheden voor meerdere poorten, vierwegs ergonomie en HP Eye Ease always-on blue light bescherming tegen lange productieve uren. Met de aan/uit-knop van het display kun je de monitor en laptop activeren of stand-by zetten, zelfs als het scherm gesloten is.

De HP 635 Multi-Device Wireless Mouse vereenvoudigt de workflow en biedt een scala aan mogelijkheden met een ultrakleine vormfactor op elk vlak oppervlak, zelfs op glas42. Maak verbinding met maximaal drie verschillende apparaten met de USB nano-dongle of sluit tot twee apparaten aan via Bluetooth® voor ononderbroken transities tussen de PC en de tablet.

De HP Renew Travel 15,6-inch rugzak en laptoptas maken gebruik van duurzame materialen zoals plastic flessen en afval49; 6 voor de laptoptas worden 6 flessen gerecycled en 10 flessen worden gerecycled voor de rugzak.

Prijzen en beschikbaarheid

HP Elite Dragonfly G2 zal naar verwachting beschikbaar zijn in februari, prijzen starten vanaf 1.499 euro.
HP Elite Dragonfly Max zal naar verwachting beschikbaar zijn in april, de prijs wordt dichter op de beschikbaarheid bekend gemaakt.
HP Elite Wireless Earbuds zal naar verwachting beschikbaar zijn vanaf april. De prijzen zullen dichter op de beschikbaarheid bekend worden gemaakt.
HP Elite Folio zal naar verwachting beschikbaar zijn in maart. De prijzen zullen dichter op de beschikbaarheid bekend worden gemaakt.
HP EliteBook 840 Aero G8 zal naar verwachting beschikbaar zijn in maart. De prijzen zullen dichter op de beschikbaarheid bekend worden gemaakt.
De HP EliteBook x360 1030 G8 en de HP EliteBook x360 1040 G8 zullen naar verwachting beschikbaar zijn in januari. De prijzen zullen dichter op de beschikbaarheid bekend worden gemaakt.
HP Elite x2 G8 zal naar verwachting beschikbaar zijn in mei. De prijzen zullen dichter op de beschikbaarheid bekend worden gemaakt.
HP ENVY 14 zal naar verwachting beschikbaar zijn in januari voor een startprijs van 999 euro
De HP M-Series FHD Monitors zullen naar verwachting beschikbaar zijn in maart, prijs wordt dichter op beschikbaarheid bekend gemaakt.
De HP E24u G4 en HP E27u G4 USB-C Monitors zullen naar verwachting beschikbaar zijn in februari voor 215 euro en 310 euro, respectievelijk.
HP 635 Multi-Device Wireless Mouse zal naar verwachting in februari beschikbaar zijn voor 45 euro.
HP Renew Travel 15.6-inch rugzak en laptoptas zullen naar verwachting beschikbaar zijn in februari voor 79,99 euro (laptop tas 69,99).

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware