Ingram Micro sluit distributieovereenkomst met Amazon Web Services

Paul Hermans, Director Sales Cloud Benelux bij Ingram Micro

28-09-2020 | door: Witold Kepinski

Ingram Micro sluit distributieovereenkomst met Amazon Web Services

Ingram Micro Nederland heeft een distributieovereenkomst gesloten met Amazon Web Services. Hierdoor krijgen resellers van Ingram Micro toegang tot het brede scala aan schaalbare en cloud diensten van Amazon Web Services (AWS).

Amazon Web Services biedt volgens Ingram micro resellers een zeer betrouwbaar, schaalbaar, kostenefficiënt infrastructuurplatform in de cloud dat wordt gebruikt om de zakelijke behoeften van grote ondernemingen, mkb’s en start-ups over de hele wereld te ondersteunen. Met een verscheidenheid aan on-demand, pay as you go-services, biedt AWS resellers belangrijke infrastructuurdiensten om voor hun klanten sneller en tegen lagere kosten oplossingen te bouwen en te leveren, aldus Ingram Micro.

AWS Partner Networks

De overeenkomst tussen Ingram Micro B.V. en Amazon bouwt voort op het succesvolle werk van Ingram Micro als AWS-distributeur in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Hong Kong. Leden van het AWS Partner Network (APN)-programma kunnen samenwerken met Ingram Micro om toegang te krijgen tot een volledig scala aan zakelijke technologieoplossingen om clouddiensten aan te schaffen en te leveren.

“We zijn verheugd dat we ons portfolio met AWS kunnen uitbreiden voor onze partners in Nederland. De brede selectie van AWS-services biedt onze resellers mooie kansen en extra zakelijke waarde door hun cloud portfolio uit te breiden en stelt ze in staat om veilige, kostenefficiënte en betrouwbare clouddiensten aan te bieden aan hun klanten. Met de juiste technische ondersteuning kunnen onze partners nu hun klanten transformerende clouddiensten van wereldklasse leveren”, zegt Paul Hermans (foto), Director Sales Cloud Benelux bij Ingram Micro.

Multi-Cloud

“Als Ingram Micro streven we ernaar om de beste oplossing te bieden aan onze partners en hun eindklanten. Door het partnership met Amazon aan te gaan, zetten we een flinke stap richting Multi-Cloud. Hierdoor is de IT-omgeving van eindgebruikers veilig, schaalbaar en flexibel. Ons technische team helpt onze partners met het uitvoeren van Assessments, Migraties, Architectuursessies en trainingen – AWS is een zeer gewenste uitbreiding op ons cloud portfolio”, aldus Frank Smits, Manager Advisory (Consultancy & Architecture).

Support

Via het distributieprogramma van AWS zal Ingram Micro ondersteuning en begeleiding kunnen bieden aan solution providers rond nieuwe go-to-market-strategieën, hun eigen bedrijfstransformatie, cloud operation modellen, facturering en support. Resellers kunnen gebruikmaken van de sterke technische mogelijkheden van Ingram Micro en AWS om hun eigen bedrijven op een eenvoudige, flexibele en kosteneffectieve manier te schalen, aldus Hermans.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Services