Koning & Hartman en CapX Nederland werken samen

Koning & Hartman en CapX werken nu samen

09-09-2020 | door: Witold Kepinski

Koning & Hartman en CapX Nederland werken samen

Telecommunicatiebedrijven Koning & Hartman en CapX Nederland hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide bedrijven zijn respectievelijk als system integrator en als distributeur van Private GSM en LTE-netwerken actief op de Nederlandse markt.

Private 4G/5G wordt vooral gebruikt voor mission critical communicatiestromen en worden veelal geïsoleerd van publieke mobiele netwerken. Vaak vanwege security redenen maar ook voor de betrouwbaarheid en de controle daarop. "Met de expertise en het productportfolio van CapX Nederland menen wij de juiste leverancier gevonden te hebben om innovatieve telecommunicatiesystemen op Private LTE (4G / 5G) te kunnen leveren aan onze klanten", zegt Danny Hoogewerff, Product Manager bij Koning & Hartman.

Koning en Hartman zorgt voor communicatie systemen in vitale sectoren, de dienstverlening breidt zich uit in de richting van nieuwe generatie netwerken voor een betrouwbare en hoogwaardige overdracht van spraak, data en audiovisuele content.

Beide organisaties verwachten dat private netwerken, of dat nu 4G of 5G techniek is, steeds meer samenvloeien en andere technologieën complementeren. Slimme en robuuste oplossingen zijn met de producten, expertise en (managed)diensten van de nauw samenwerkende partijen nog beter te realiseren.

"CapX Nederland werkt alleen samen met gerenommeerde en ervaren channel partners, de keuze om met Koning & Hartman, de grondleggers van Private GSM in Nederland, te innoveren en nu ook Private LTE-techniek simpel en bereikbaar te maken voor een groot segment aan bedrijven is daarom logisch", zegt Raymond Valk, CTO van CapX Nederland

Met de jarenlange ervaring en het bewezen track-record van beide bedrijven wordt mission critical bedrijfscommunicatie door toepassen van de nieuwste technieken en het aanbieden van managed services toegankelijker op de Nederlandse markt.

Terug naar nieuws overzicht
Netwerken