Hammer wordt hernoemd tot Exertis Enterprise

03-07-2020 | door: Witold Kepinski

Hammer wordt hernoemd tot Exertis Enterprise

Distributeur Exertis meldt dat zijn storage onderdeel Hammer wordt hernoemd tot Exertis Enterprise. Hammer werd onderdeel van de Exertis Group, toen de onderneming in 2016 werd overgenomen. Dit versterkte het bedrijfsportfolio van Exertis in het midden- en hogere segment van de server- en opslagmarkt en vergrootte zijn Europese geografische voetafdruk. In juli 2018 werden de commerciële en sales teams van Hammer en Exertis geïntegreerd, wat klanten onder het merk Exertis Hammer een uitgebreider en aantrekkelijker aanbod leverde.

James Ward, directeur van Exertis Enterprise, stelt: "Na de zaken over een bepaalde periode te hebben geconsolideerd, is het nu tijd om de afdeling te hernoemen. We zijn met recht trots op de geschiedenis van Hammer en we zijn vereerd over het enorme succes dat we hebben bereikt. Het ethos en de benadering met toegevoegde waarde van Hammer, die al bijna 30 jaar ongewijzigd zijn, vormen een stevig kader voor Exertis Enterprise. Onze specialistische focus blijft, samen met ons flexibele, innovatieve en raadgevende karakter ongewijzigd, terwijl we de wederzijdse groei voor onze verkopers en resellers blijven stimuleren.”

De Exertis Enterprise-afdeling heeft kantoren in het VK, België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zweden (waar het de Scandinavische landen toelevert), Nederland en Spanje (waar het Iberia toelevert).

Benelux

De networking business unit van Exertis Go Connect, dat de Benelux toelevert, is nu geïntegreerd met de voormalige teams van Exertis Hammer en biedt een uitgebreidere portfolio en expertise, waar resellers in de regio van kunnen profiteren. Bovendien kan de uitbreiding van zijn logistieke- en magazijnvoorzieningen in die geografische regio een snellere en efficiëntere levering in heel Europa faciliteren.

Terug naar nieuws overzicht
Netwerken