Dutch IT Cloud Event: schrijf u nu in!

19-02-2020 | door: Redactie

Dutch IT Cloud Event: schrijf u nu in!

Dutch IT-channel nodigt u uit voor het Dutch IT Cloud Event op 23 juni 2020. Voor dit exclusieve event in Fort Voordorp is een inspirerend programma samengesteld waarin bezoekers tussen 10.00 en 15.00 uur strategisch inzicht krijgen in de laatste cloud trends en ontwikkelingen. Schijf u nu in!

Het Dutch IT Cloud Event biedt bezoekers actuele informatie over cloud business technology en licht de stand van zaken toe als het gaat om adaptatie van ‘de Cloud’. In een paar uur tijd komen alle relevante onderwerpen aan bod en wordt het Dutch IT Cloud Onderzoek gepresenteerd samen met Smart Profile.

Programma
Naast de resultaten van het onderzoek zijn er plenaire keynotes van Gartner analist Tiny Haynes en Peter Vermeulen met de keynote: ‘Naar een datacentrale cloudstrategie’. Ook is er een cloud carrousel en gaat moderator Danny Frietman in ‘The Journey to the Cloud’ in gesprek met CIO’S en CEO’S.

Verder zijn er break-out sessies en tijdens de uitgebreide Cloud Lunch met live cooking is er volop de gelegenheid om te netwerken en de informatiemarkt te bezoeken.

Voor het volledige programma klik HIER.

Inschrijven
U kunt uw aanwezigheid bevestigen door op deze link te klikken. Daarna ontvangt u alle details. Uw ticket dient als toegangsbewijs.

Informatie Dutch IT Cloud Event:
Wanneer: Donderdag 23 juni 2020 - 10.00-15.00 uur

Locatie: Fort Voordorp (gratis parkeren)
Adres: Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan

Voor meer informatie, mail of bel Rob de Kleijnen: rdekleijnen@dutchitchannel.nl - 06 402 368 03

Terug naar nieuws overzicht