Nokia leverancier HMD Global zegt MWC af

12-02-2020 | door: Witold Kepinski

Nokia leverancier HMD Global zegt MWC af

HMD Global, leverancier van Nokia telefoons, heeft de situatie na het uitbreken van Covid-19 virus of wel cornavirus nauwlettend gevolgd. Na veel wikken en wegen heeft Nokia besloten de deelname aan MWC Barcelona, 2020 te annuleren.

Het bedrijf meldt: "MWC Barcelona is altijd een belangrijk evenement geweest in onze jaarkalender en we waren erg enthousiast om onze nieuwe producten te presenteren aan onze partners, klanten, media en fans. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en belanghebbenden is echter onze hoogste prioriteit."

De Nokia leverancier meldt verder: "Wij geloven dat de voorzichtige beslissing is om onze deelname aan het Mobile World Congress te annuleren en willen onze oprechte dank uitspreken aan de GSMA en andere autoriteiten voor hun onvermoeibare inspanningen om de uitdagingen aan te pakken die voortvloeien uit Covid-19, en ze hebben onze volledige steun terwijl ze verhuizen vooruit. We zullen de media, onze partners en klanten updaten over een nieuwe tijdlijn voor onze productaankondigingen."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware