WorkplaceBuddy is beschikbaar vanuit Microsoft Teams

12-02-2020 | door: Witold Kepinski

WorkplaceBuddy is beschikbaar vanuit Microsoft Teams

WorkplaceBuddy is zojuist beschikbaar gesteld in de Teams app store. In de Teams app store is WorkplaceBuddy Engelstalig en WorkplaceBuddy is in het Nederlands beschikbaar via partners als Wortell, Veneco, Eshgro en Rapid Circle.

Microsoft Teams wordt nu dagelijks gebruikt door 20 miljoen mensen en groeit hard naar de 200 miljoen andere Office 365 gebruikers. Van al die gebruikers weet maar een klein gedeelte alles eruit te halen wat erin zit.

WorkplaceBuddy heeft een oplossing die organisaties helpt om productiever te worden in het gebruik van Office 365 op vernieuwende wijze. De resultaten van WorkplaceBuddy zijn onder andere een reductie in de service desk tickets, hogere productiviteit binnen bedrijven en productievere, blijere medewerkers. Dit draagt ook bij aan veiliger gebruik en bewustzijn hierover.

Sjoerd Koolen, partner van WorkplaceBuddy: “Deze app geeft een inmense kans voor iedere Office 365 gebruiker om tijd te besparen en een blijer digitaal mens te worden. WorkplaceBuddy biedt veel waarde direct out-of-the-box, wat ervoor zorgt dat Office365 adoptie schaalbaar en effectief wordt met een enorme return-on-investment”.

Lees meer op: https://www.workplacebuddy.com

Terug naar nieuws overzicht
Unified Communications