Cisco ziet af van deelname Mobile World Congress Barcelona

11-02-2020 | door: Witold Kepinski

Cisco ziet af van deelname Mobile World Congress Barcelona

Cisco zegt de moeilijke beslissing te hebben genomen om zich terug te trekken uit de deelname aan het Mobile World Congress van 24-27 februari in Barcelona vanwege zorgen over de huidige uitbraak van Coronavirus.

Cisco marketing meldt aan Dutch IT-channel en Executive People: "Hoewel we zeer teleurgesteld zijn dat we niet door kunnen gaan met dit evenement zoals gepland, zijn we van mening dat dit de juiste beslissing is gezien de huidige omstandigheden."

De netwerkgigant meldt verder: "Ons bedrijf waardeert oprecht alles wat Mobile World Congress heeft gedaan om zijn bezoekers te beschermen, en we kijken uit naar deelname aan toekomstige evenementen. We blijven degenen die rechtstreeks door deze situatie worden beïnvloed in onze gedachten en gebeden houden."

Naar verluidt zal MWC organisator GSMA binnenkort een vergadering houden na annuleringen door grote bedrijven uit angst voor besmetting van het coronavirus. Eerder meldden NTT, Intel, Amazon, LG, Sony, Ericsson en Nvidia zich al af voor MWC Barcelona. ZTE en TCL kondigde aan wel aanwezig te zijn, maar geen persconferenties te houden.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom