Jeroen van Kerkhof: 'BNS zet in op connectivity | hardware, logistiek en IT-services'

Bastiaan Kuijlaars en Jeroen van Kerkhof

04-02-2020 | door: HP van Tilburg

Jeroen van Kerkhof: 'BNS zet in op connectivity | hardware, logistiek en IT-services'

Afgelopen week mocht DutchConnect Jeroen van Kerkhof persoonlijk feliciteren met z’n nieuwe functie als algemeen directeur bij BNS Data Logistics. Op 1 januari nam hij het stokje over van Bastiaan Kuijlaars. Bastiaan gaf 11 jaar leiding aan BNS. Onder zijn leiding groeide BNS uit tot een veelzijdige totaalaanbieder voor internet en telecomleveranciers in Europa.

Op de vraag aan Bastiaan of hij met pensioen gaat antwoordt hij lachend: “Nou dat niet, maar ik heb 16 jaar lang hard gewerkt bij BNS en nu is het tijd voor een frisse wind. Ik doe een stap naar achteren, maar blijf mijn bijdrage leveren via de Raad van Advies en in buitenlandse projecten.”

Jeroen van Kerkhof, die sinds 2015 werkzaam is bij BNS als salesmanager en commercieel directeur heeft er duidelijk zin in: “Onze strategische koers voor de komende jaren is helder. We zijn dé partner voor providers van internet connectiviteit met de gecombineerde levering van hardware, logistieke diensten en IT oplossingen. Daarbij zetten we in op groei in Duitsland, waar we in 2018 een vestiging opende, en op uitbreiding van het aanbod in het Verenigd Koninkrijk, waar we al meer dan 10 jaar een verkoopkantoor hebben.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom