Geert Busse leidt Westcon Comstor Next Generation Solutions EMEA unit

02-12-2019 | door: Witold Kepinski

Geert Busse leidt Westcon Comstor Next Generation Solutions EMEA unit

Westcon-Comstor heeft Geert Busse als leidingevende aangesteld voor de recent opgerichte Next Generation Solutions (NGS) unit in de EMEA-regio. Dit bedrijfsonderdeel brengt volgens Westcon-Comstor focus op versnelde groei door opkomende technologieën en nieuwe partnermodellen.

De onlangs opgerichte eenheid biedt alle cybersecurity activiteiten van Westcon voor 'born-in-the-cloud' leveranciers en partners. Deze verhoogde focus en toegewijde ondersteuning zullen gericht zijn op bestaande klanten, evenals het aantrekken van nieuwe klantprofielen voor Westcon in opkomende markten met een hoog groeipotentieel.

Daniel Hurel, vice-president Westcon EMEA: "Geert heeft zijn carrière vanaf het begin opgebouwd in de ontwikkeling van technologiebedrijven en loopt altijd voorop in de beveiligingsmarkt. Recentelijk is hij verantwoordelijk geweest voor het succesvol aansturen van onze verkoop van oplossingen in de Benelux. In deze nieuwe rol zal Geert zijn aanzienlijke ervaring inbrengen om onze NGS mogelijkheden in EMEA te ontwikkelen."

Terug naar nieuws overzicht

Tags