KPN verkoopt Argeweb aan Total Webhosting Solutions

29-11-2019 | door: Witold Kepinski

KPN verkoopt Argeweb aan Total Webhosting Solutions

KPN verkoopt zijn webhosting dochter Argeweb aan Total Webhosting Solutions, voor een niet nader bekend gemaakte bedrag. "De transactie is in lijn met de strategie van KPN om de onbetwiste leider op het gebied van kwaliteit te zijn en haar klanten diensten van de hoogste kwaliteit te bieden", zo beweert de telecomgigant.

"De verkoop van Argeweb versnelt de vereenvoudiging van het bedrijf en draagt bij aan de focus op een geconvergeerde en vereenvoudigde portefeuille in de zakelijke markt. De opbrengst van de transactie wordt behouden om de operationele en financiële flexibiliteit te vergroten", aldus KPN.

Na het afsluiten van de transactie blijft KPN actief als service provider op de zakelijke markt door oplossingen voor connectiviteit, cloud, werkruimte en beveiliging te leveren.

Argeweb is gevestigd in Maassluis en werd in 2014 overgenomen door KPN. Argeweb blijft diensten verlenen aan MKB-bedrijven zoals domeinregistratie, shared hosting, hosted exchange en online-opslagdiensten. Voor klanten van zowel KPN als Argeweb zullen de diensten ononderbroken doorgaan zo belooft KPN.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom