IBM Watson Media lanceert mobiele videostreaming-app

11-11-2019 | door: Witold Kepinski

IBM Watson Media lanceert mobiele videostreaming-app

IBM Watson Media lanceert de mobiele toepassing IBM Video Streaming, een nieuw product dat zakelijke ondernemingen een end-to-end, beveiligingsrijke oplossing biedt voor live mobiele videostreaming beschikbaar op iOS en Android. 

Met de IBM Video Streaming-applicatie kunnen bedrijven nu alle werknemers - tot miljoenen individuen - over de hele wereld verbinden, vanuit hun handpalm. 

De IBM Video Streaming-applicatie is een natuurlijke uitbreiding van de Enterprise Video Streaming-oplossing van IBM Watson Media , een live en on-demand streamingplatform dat wereldwijde werknemers op desktop- en laptopcomputers verbindt. Terwijl werkplekcommunicatie naar mobiel migreert, levert IBM een naadloos, veilig en toegankelijk mobiel videocommunicatietool waarmee werkgevers één-op-veel live gestreamde video's kunnen uitzenden zo meldt IBM.

Aangedreven door Watson, biedt de IBM Video Streaming Application AI-aangedreven geautomatiseerde ondertiteling voor alle video-inhoud, waardoor deze toegankelijk en aantrekkelijk is voor kijkers. Beheerders kunnen gesloten bijschriften bewerken voor duidelijkheid en contextuele relevantie. Naast ondertiteling genereert IBM automatisch geavanceerde metagegevens van video-inhoud, zodat bedrijven inhoud kunnen zoeken, weergeven en indexeren om te bepalen welke video's het meest aantrekkelijk zijn voor werknemers en wanneer.

De IBM Video Streaming-applicatie biedt bedrijven volledige controle over video-inhoud, waaronder opname, transcriptie, opslag, distributie, inhoud en metagegevensbeheer en toegang. Om vertrouwelijke informatie zoals financiën en verkoopstrategieën te beschermen, hebben beheerders de macht om individuele toegang aan specifieke werknemers te verlenen.

De videostreaming-applicatie van IBM Watson Media is online te proberen. Ga naar IBM Video Streaming in de App Store of IBM Video Streaming op Google Play om het te downloaden.

Terug naar nieuws overzicht
Unified Communications