Microsoft lanceert Endpoint Manager

07-11-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft lanceert Endpoint Manager

Microsoft lanceert Endpoint Manager. Microsoft Endpoint Manager biedt convergentie van Intune en ConfigMgr-functionaliteit en gegevens - plus nieuwe intelligente acties - en biedt een naadloze, end-to-end beheeroplossing zonder de complexiteit van een migratie of een verstoring van de productiviteit.

Microsoft Endpoint Manager biedt transformatief modern beheer en beveiliging die klanten ontmoeten waar ze zijn en hen helpt naar de cloud te verhuizen. Naast Intune en ConfigMgr omvat Microsoft Endpoint Manager het Device Management Admin Center (DMAC) en Desktop Analytics.

"Om dit ook voor u gemakkelijker te maken, kondigen we vandaag ook aan dat we licenties vereenvoudigen, en we stellen de licenties voor Intune beschikbaar aan alle ConfigMgr-klanten voor het gezamenlijk beheren van uw Windows-apparaten. Als u niet-Windows-apparaten wilt beheren via Microsoft Endpoint Manager, moet u een Intune-licentie, een Enterprise Mobility & Security (EMS) -licentie of een Microsoft 365 E3 of hogere licentie aanschaffen" zo meldt Microsft in een blog.

Lees meer details in de blog

Terug naar nieuws overzicht

Tags