Barry Wissink nieuwe directeur Tritel – Fieber

14-10-2019 | door: Witold Kepinski

Barry Wissink nieuwe directeur Tritel – Fieber

Barry Wissink is Tritel – Fieber komen versterken om samen met Marc Visser en team het bedrijf uit te bouwen tot het landelijke platform voor ICT-diensten in het MKB.

Barry Wissink: “Tritel – Fieber heeft een grote ambitie. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf een mooie ontwikkeling doorgemaakt en is het klaar om de volgende stap te maken. In de afgelopen weken heb ik al kennis mogen maken met het enthousiaste team dat zich elke dag inzet om onze klanten de beste service te bieden. Ik ben dan ook super enthousiast en sta te springen om de komende jaren samen met het team de ambitie waar te maken. ”

Marc Visser: “We zijn in de afgelopen jaren snel gegroeid, en verwachten de komende jaren nog een flinke ontwikkeling door te maken. Met Barry hebben we iemand aan boord die ons kan helpen het bedrijf naar de volgende fase te loodsen. ”

Tritel – Fieber is gevestigd in Alkmaar, Amstelveen, Joure en Den Bosch en is gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor het MKB-segment. Het bedrijf onderscheidt zich door een volwaardig ICT-portfolio met vaste telefonie (Hosted VoIP), zakelijk mobiel, zakelijk internet, online werkplekken en securitydiensten ondersteund met moderne self-service tooling en een deskundig supportteam.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom