Panasonic lanceert softwaregebaseerd communicatiesysteem KX-NSV300

10-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Panasonic lanceert softwaregebaseerd communicatiesysteem KX-NSV300

Panasonic introduceert zijn eerste softwarecommunicatiesysteem voor bedrijven: de KX-NSV300. Het systeem maakt virtuele communicatie en is gericht op organisaties met 10 tot 300 gebruikers. De KX-NSV300 is compatibel met het volledige assortiment van Panasonic, inclusief vaste IP-telefoons en draadloze terminals.

De KX-NSV300 kan eenvoudig worden geïmplementeerd met een productactiveringssleutel, jaarlijkse licenties voor gebruikers en onderhoud op afstand. De service kan worden betaald per gebruiker, per jaar voor eenvoudige budgettering of als een eenmalige betaling. Beheer vindt op afstand plaats.

Flexibiliteit

Met een multi-zone wireless systeem kunnen medewerkers overal worden gebeld, waardoor de wachttijd voor klanten wordt verkort. Gesprekken kunnen tijdens gesprekken worden omgeschakeld tussen bureautelefoons en draagbare apparaten. Ook kunnen met DECT-paging gesprekken worden gedeeld tussen meerdere deelnemers.

Gebruikers willen bereikbaar zijn vanaf een enkel nummer, ongeacht waar of hoe ze communiceren. Met het KX-NSV300 softwarecommunicatiesysteem kan aan elk apparaat een enkel nummer worden toegewezen, ongeacht of het gaat om een bureautelefoon (SIP of proprietary), draadloos of softphone (pc of mobiel) is. Mobiele en externe medewerkers hebben één nummer om hen te bereiken, ongeacht waar ze werken.

My portal

Gebruikers kunnen hun functies bedienen via de web-based gebruikersinterface ‘My portal’ te gebruiken. Ook kunnen zij hier de instellingen voor uniforme berichten aanpassen zonder specifieke programmering of functiecodes te hoeven kennen.

Het KX-NSV300-softwarecommunicatiesysteem is beschikbaar via het Europese partnernetwerk van Panasonic.

Terug naar nieuws overzicht