Nuvias voegt Dropbox toe aan portfolio

08-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Nuvias voegt Dropbox toe aan portfolio

Distributeur Nuvias breidt zijn portfolio op met Dropbox. Het bedrijf is de eerste onafhankelijke distributeur die een distributieovereenkomst aangaat met Dropbox. De overeenkomst beslaat verschillende Noord-Europese markten.

"Nuvias Unified Communications (UC) levert oplossingen die traditionele IT en telefonie integreren, waarbij we altijd zoeken naar innovatieve en disruptieve technologieën om aan ons channel aanbod toe te voegen. We zijn verheugd over het nieuwe partnership met Dropbox, wat onze inzet toont om channel partners te helpen nieuwe omzetbronnen aan te boren en hun bestaande klantrelaties te versterken", zegt Steve Harris, CEO van Nuvias UC.

"Sinds de oprichting zijn wij bij Nuvias UC enthousiast gebruiker van Dropbox. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2009 zijn we naarmate ons bedrijf groeide overgestapt van persoonlijke Dropbox-accounts naar de volledig beheerde Dropbox Business oplossing. We hebben zelf ervaren hoe Dropbox bedrijven kan helpen en we bevinden ons in een ideale positie om kanaalpartners vanuit een technisch perspectief te ondersteunen om dit nieuwe aanbod te integreren met andere producten in hun portfolio."

Terug naar nieuws overzicht
Unified Communications