Dynabook lanceert A40-E laptop voor mobiele werker

08-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Dynabook lanceert A40-E laptop voor mobiele werker

Dynabook Europe kondigt A40-E aan, een nieuwe zakelijke laptop binnen het Tectra-portfolio. De zakelijke laptop is gericht op de mobiele werker met een gewicht van 1,47 kilogram en een batterijduur van 13,5 uur, met een Quick Charge-optie die een batterijduur van 4 uur geeft na een half uur opladen.

De A40-E is voorzien van een 14-inch Full HD anti-reflectie scherm. Dynabook meldt dat het model voorzien is van een robuust chassis en is getest onder militaire standaarden. Ook is het apparaat voorzien van ingebouwde veiligheidsmaatregelen, waaronder een BIOS met enterprise-grade beveiliging. Ook is een Trusted Platform Module (TPM) aanwezig die data veilig opslaat en extra beveiliging biedt tegen datalekken. Met het oog op tweestaps authentificatie is een SecurePad met vingerafdrukscanner inbegrepen bij de laptop, met een Smart Card-lezer en gezichtsherkenning als extra opties.

Handige connectiviteit en krachtige prestaties

De A40-E heeft een USB Type-C-poort en - afhankelijk van de configuratie - één of twee USB 3.1-poorten, Gigabit LAN, een HDMI-poort en een micro-SD ingang. Ook kan een USB-C-dock worden aangesloten. Voor draadloze connectiviteit is een Intel Dual Band Wireless-AC 8265 Wi-Fi Antenna aanwezig. Optioneel kan het apparaat worden voorzien van 4G-connectiviteit.

De A40-E is voorzien met een 8e generatie Intel Core processor en is leverbaar met verschillende opslagmogelijkheden, waaronder drie SSD-opties: 256GB, 512GB en 1TB PCIe. De Dynabook Tecra A40-E is beschikbaar vanaf november 2019.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware