Valid is 100ste partner van Workspace 365

08-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Valid is 100ste partner van Workspace 365

Digitale werkplek Workspace 365 gaat een samenwerking aan met ICT-dienstverlener Valid. De wereldwijde partnerbase groeit hiermee tot meer dan 100 partners. Deze milestone is vlak na de lancering van de derde versie van de workspace behaalt.

Het Nederlandse bedrijf is sinds 2010 gefocust op het ontwikkelen van de 'adaptive workspace'. Het bedrijf beschikt over een partnerkanaal met ene nationale dekking. Wereldwijd heeft Workspace 365 partners in 16 landen verspreid over vier continenten.

Persoonlijke aandacht

"Ik ben erg blij met onze honderdste partner, Valid. We zien dat zij graag vooroplopen en ook hun klanten hierin meenemen. Daarnaast ligt hun focus (Industrie, financieel en zakelijk) op andere sectoren dan andere partners in de regio. Samen met Valid maken we een feest van de gezamenlijke lancering. Met het partnerprogramma zorgen we ervoor dat alle partners persoonlijke aandacht krijgen op het moment dat zij het nodig hebben. Wij denken dat ook Valid dankzij ons nieuwe partnerprogramma al snel een partnerlevel zal stijgen!", aldus Gijs van Hees, Partner Success Maker bij Workspace 365.

"Onze eerste klant, een schoonmaak service met 26.000 medewerkers, gaat binnenkort live met het Valid fleXpace werkplekconcept, gebaseerd op Workspace 365. Valid heeft gekozen om gezamenlijk Workspace 365 in te richten zodat alle mobiele medewerkers een centrale locatie hebben voor al hun documenten, informatie en applicaties. Hierdoor krijgen ze de modernste werkplek in hun sector", aldus Rob Mertz, Sales Manager bij ICT-dienstverlener Valid.

Minder segmentatie

"Moderne serviceproviders, zoals Valid, zien de behoefte bij klanten aan flexibel en mobiel werken. Zij helpen hierbij door alle losse oplossingen en portalen aan te bieden in één werkplek. Hiermee maken zij het IT-landschap minder gesegmenteerd en besparen mensen veel tijd. Daarnaast werken mensen efficiënter doordat ze naast web- en legacy applicaties, ook automatisch communicatie en informatie in de werkplek zien op basis van hun rol, locatie, apparaat en meer", aldus Erik Nicolai, CEO van Workspace 365.

Terug naar nieuws overzicht

Tags