Microsoft Azure Lighthouse ondersteunt MSP rond managed services

12-07-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft Azure Lighthouse ondersteunt MSP rond managed services

Microsoft introduceert Azure Lighthouse dat MSPs ondersteunt rond gedifferentieerde managed services. Dit meldt Erin Chapple, Corporate Vice President, Microsoft Azure Compute, in een blog.

Chapple meldt: "Partners vormen de kern van ongelooflijke innovatieversies op Azure en verlichten zo het pad naar succes voor onze klanten. Vandaag lanceren we de algemene beschikbaarheid van Azure Lighthouse, mogelijkheden voor cross-klantmanagement op grote schaal voor partners om te differentiëren en te profiteren van grotere efficiëntie en automatisering. Onze partners die al vroeg van deze nieuwe mogelijkheid gebruik maakten, zijn fans!

Samen met Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, wil ik de Azure Expert MSP-community's bedanken voor hun rol in deze reis met ons op Azure Lighthouse. Meer dan ooit rekenen onze klanten op de expertise van onze partners bij het migreren van bedrijfskritieke werklasten naar Azure, met het uitvoeren van schaalbare en dynamische applicaties en het ontwikkelen van moderne apps met Azure Kubernetes Service (AKS). Azure Lighthouse maakt deel uit van onze voortdurende investering om het ecosysteem te voorzien van efficiënte tools, zodat partners winstgevend kunnen groeien naarmate hun klantenbestand nieuwe pieken bereikt. In het afgelopen jaar hebben we samen de zeeën van productontwikkeling gevaren.

Door hogere automatisering mogelijk te maken tijdens de levenscyclus van het beheer van klanten (van patchen tot analyse van logbestanden, beleid, configuratie en compliance), brengt Azure Lighthouse schaal en precisie samen voor serviceproviders zonder extra kosten en dat is consistent voor alle licentiestructuren die klanten kunnen kiezen, inclusief Enterprise Agreement (EA), cloud solution provider (CSP) en pay-as-you-go."

"DXC is verheugd om samen te werken met Microsoft voor de release van Microsoft Azure Lighthouse, die het diepe en brede aanbod van DXC op Microsoft Azure verbetert. Met Azure Lighthouse krijgen we één omgeving om te beheren voor klanten en hun resources met hogere automatisering en verbeterde bestuur", aldus Dan Hushon, Senior Vice President en Chief Technology Officer, DXC Technology.

Lees meer details op de site van Microsoft.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags