Capestone veiligheid voor risicovolle beroepen met nieuwe mobiele dienst

24-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Capestone veiligheid voor risicovolle beroepen met nieuwe mobiele dienst

Capestone, distributeur van 4G LTE oplossingen, introduceert LONEWORKER. Deze dienst biedt volgens Capestone veiligheid voor werknemers die zelfstandig in risicovolle beroepen werken. De dienst slaat automatisch alarm indien er iets aan de hand is.

De distributeur levert onder meer robuuste telefoons voor risicovolle beroepen. LONEWORKER vormt hierop een uitbreiding en bestaat uit een combinatie van een telefoon van val- en man down-detectie en een noodoproepsysteem dat automatisch alarmen verstuurt wanneer er iets aan de hand is. Door middel van locatiebepaling is nauwkeurig vast te stellen waar de persoon zich bevindt en kunnen de hulpverleners snel ter plaatse zijn. Als voorbeelden van sectoren waarin LONEWORKER kan worden ingezet noemt Capestone de bouw, beveiliging, industrie, transport, bij defensie en de gezondheidszorg.

LONEWORKER is cloudgebaseerd en vereist naast een telefoon geen extra apparatuur. Capestone biedt de dienst LONEWORKER aan via haar resellers en aan eindklanten, die volledige ondersteuning kunnen krijgen bij implementatie en gebruik. Gebruikers van LONEWORKER kunnen de dienst zelf beheren via een webportal. Na het eerste jaar is de dienst per maand opzegbaar. Per toestel brengt Capestone eenmalig aansluitkosten in rekening en een vast bedrag per maand.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware