Vodafone Business introduceert Hardware-as-a-Service

17-05-2019 | door: Witold Kepinski

Vodafone Business introduceert Hardware-as-a-Service

Vodafone Business introduceert Hardware-as-a-Service. Dit is een one-stop-shop voor mobiele hardware services zo meldt de telecom aanbieder.

Vodafone meldt op zijn website: "Met Hardware-as-a-Service bieden we u een financieel voordelige manier om uw toestelvloot te beheren. U heeft één contactpersoon voor al uw hardware services. Een servicemanager zorgt voor een snelle levering van user-ready apparaten. Door deze flexibiliteit is uw vloot altijd up-to-date en snel op te schalen of te vervangen indien nodig. Daarnaast betaalt u per maand per toestel één factuur."

Het bedrijf meldt verder: "Vodafone biedt vanwege de gespreide betaling van de hardware lease, de optie om uw financiën stabieler te beheren en kapitaalinvestering om te zetten naar operationele kosten. Na afloop van het contract kunt u snel een nieuwe mobiele vloot bestellen, om up-to-date te blijven met de nieuwste technologie. Daarnaast helpen we u met begeleiding en aanvullende services waardoor u van alle voor u belangrijke diensten voorzien wordt."

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware