Hands on rondt overname Compello af

15-05-2019

Hands on rondt overname Compello af

Hands on, Information Management maakt bekend met terugwerkende kracht per 1 januari 2019 de acquisitie van het Zwolse Compello te hebben afgerond. De gecombineerde organisatie heeft 75 FTE in dienst en een omzet van 11 miljoen euro per jaar.

Hands on levert volledig ingerichte Microsoft werkplekken, inclusief hardware en software. Compello is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van IT-omgevingen, met een focus op cloud, datacenters, virtualisatie en applicatiebeschikbaarheid. 

'Groei versnellen'

Beide organisaties behouden hun eigen identiteit en klanten. Met de overname wil Hands on zijn kennis en expertise aan klanten versterken. De overname moet bijdragen aan de groeiambities van Hands on. Het bedrijf nam in 2017 al Optimatic ICT Solutions over. René van Klaveren, Directeur Hands on: "Met deze acquisitie kunnen beide bedrijven versneld groeien. Door een hogere efficiëntie te creëren in backofficeprocessen, ontstaat er een volledige focus voor de klant. We delen samen de passie voor techniek en focus op de mens."

Marcel Langevoort, directeur van Compello: "Beide organisaties sluiten door het deels overlappende dienstenportfolio, erg goed op elkaar aan. Door deze krachtenbundeling wordt het mogelijk om onze klanten optimaal te kunnen bedienen en wordt er een stevige basis gelegd om de gewenste groei te kunnen realiseren. Hiermee bereiken we een landelijke dekking van IT-professionals."

Terug naar nieuws overzicht