Vodafone Flex geeft bedrijven binnen 24 uur een bedrijfsnetwerk

13-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Vodafone Flex geeft bedrijven binnen 24 uur een bedrijfsnetwerk

Vodafone Business lanceert Vodafone Flex, een nieuw platform waarmee bedrijven binnen 24 uur een bedrijfsnetwerk kunnen opzetten. De oplossing is gebaseerd op SD-WAN.

Met het nieuwe platform Vodafone Flex beschikken klanten binnen 24 uur over een bedrijfsnetwerk. Het platform is geschikt voor elke beschikbare internetaansluiting, ook voor aansluitingen van andere providers. Klanten kiezen zelf welke communicatiediensten zij op hun netwerk uitrollen. Denk hierbij aan internet, een spraakdienst (SIP trunk) of inlogmogelijkheden voor thuiswerkers.

'In control zijn'

"Bedrijven hebben behoefte aan beheersbaarheid, flexibiliteit en inzicht. Ze willen in control zijn en dit is precies wat Vodafone Flex biedt. Zo maken we smarter working mogelijk, en kunnen bedrijven steeds slimmer en efficiënter werken", zegt John van Vianen, directeur zakelijke markt VodafoneZiggo.

Het platform wordt geleverd met een flexibel contract, dat kan worden aangepast aan groei of juist krimp die het bedrijf doormaakt. Ondernemers zijn dus niet langere tijd gebonden aan licenties.

Geïntegreerd met MPLS-VPN

Van Vianen: "De dienst is geïntegreerd met onze traditionele MPLS-VPN, zodat bestaande klanten ook nieuwe locaties kunnen toevoegen. En nieuwe klanten kunnen alles via de nieuwe omgeving afnemen of kiezen voor een combinatie van oud en nieuw. Een stuk legacy is geen probleem, juist omdat je dankzij de software flexibel bent—en blijft."

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken
Netwerken