Samsung: 'Grondig onderzoek naar problemen met Galaxy Fold'

18-04-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Samsung: 'Grondig onderzoek naar problemen met Galaxy Fold'

Verschillende testexemplaren van de Samsung Galaxy Fold die aan de Amerikaanse media zijn kampen binnen twee dagen al met schermproblemen. Dit terwijl het apparaat over enkele weken op de markt verschijnt. Samsung kondigt een grondig onderzoek aan naar de problemen. 

De Galaxy Fold is een nieuwe smartphone van Samsung die kan worden opgevouwen. Hiermee is het apparaat in feite een tablet en smartphone ineen. Indien het apparaat is opgevouwen functioneert het apparaat als een smartphone en kunnen gebruikers het apparaat eenvoudig in hun broekzak stoppen. Opengeklapt kan gebruik worden gemaakt van een fors groter scherm, waarop drie apps gelijktijdig kunnen worden geopend. Samsung vraagt voor de Galaxy Fold een bedrag van 2.020 euro.

Ondanks dat de Galaxy Fold over enkele weken officieel gelanceerd wordt, blijken testexemplaren van het apparaat kuren te vertonen. De problemen variëren van een scherm dat gedeeltelijk niet meer werkt tot een continu flikkerend scherm en zelfs een gebroken scherm. Zowel journalisten van Bloomberg, The Verge als CNBC delen op Twitter video's en foto's van de problemen.

Samsung kondigt een grondig onderzoek aan naar de problemen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware