Grixx lanceert draadloze Bluetooth in-ear koptelefoon

11-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Grixx lanceert draadloze Bluetooth in-ear koptelefoon

Grixx lanceert de Grixx draadloze in-ear Koptelefoon, een nieuwe lichtgewicht Bluetooth in-ear koptelefoon. De koptelefoon is onder meer voorzien van ingebouwde magneten waarmee de koptelefoon eenvoudig als een ketting om de hals kan worden geklikt, wat voorkomt dat je de koptelefoon verliest.

Deze draadloze koptelefoon kan op één acculading vier uur worden gebruikt, terwijl de accu in twee uur volledig kanworden opgeladen. De koptelefoon wordt geleverd met drieknopsafstandsbediening met microfoon, wat het mogelijk maakt om draadloos te bellen. Via de afstandsbediening kan snel worden geschakeld tussen het luisteren naar muziek en het beantwoorden van telefoonoproepen.

De Grixx draadloze in-ear koptelefoon is geschikt voor gebruik met smartphones, tablets en allerlei andere apparatuur. De koptelefoon wordt geleverd inclusief USB-oplaadkabel en twee additionele maten oorcaps. De Grixx draadloze in-ear Koptelefoon is verkrijgbaar bij de elektronica speciaalzaak en -webshop in de kleuren zwart, wit en rood. De adviesprijs voor de koptelefoon is 29,99 euro.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware