Logitech zet in op videoconferencing en game markt

11-03-2019 | door: Witold Kepinski

Logitech zet in op videoconferencing en game markt

Logitech wil groeien in game en videoconferencing markt. Dit meldt het bedrijf voorafgaand aan een vergadering met financiële analisten en investeerders in Zürich.

Logitech bevestigde opnieuw zijn goede vooruitzichten voor het boekjaar 2019 met een 9 tot 11 procent omzetgroei in constante valuta tot een 340 miljoen - 345 miljoen dollar niet-GAAP bedrijfsresultaat.

Voor het fiscaal jaar 2020 is er een 375 miljoen tot 385 miljoen dollar niet-GAAP bedrijfsresultaat verwacht, een stijging van ongeveer 10 tot 12 procent.

"Logitech groeide op met de pc markt. Nu worden we het toonaangevende cloud randapparatuur bedrijf", zegt Bracken Darrell, President en CEO van Logitech. "Ons gevarieerde en innovatieve portfolio blijft leveren, gedreven door de kracht van onze kansen op het gebied van gaming, videosamenwerking en creativiteit & productiviteit. We ondersteunen onze investering in toekomstige groei en in onze langetermijnvisie van Logitech, het bedrijf met meerdere categorieën en meerdere merken."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware