Portland publiceert MSP Hype Cycle 2019

21-01-2019 | door: Witold Kepinski

Portland publiceert MSP Hype Cycle 2019

Portland introduceert de MSP Hype Cycle 2019. Gebaseerd op de research van Gartner, ontwikkelde Portland een gespecialiseerde Hype Cycle met daarin relevante opkomende technologieën voor de Managed Service Provider.

De MSP Hype Cycle laat zien waar verschillende opkomende technologieën zich bevinden in termen van volwassenheid. Bovendien wordt ingeschat hoe lang het nog zal duren voordat die technologieën omarmd zullen worden door het merendeel van het bedrijfsleven.

Deze -inmiddels derde- editie bouwt voort op vorige versies. Cees Quirijns, COO van Portland: "In tegenstelling tot voorgaande jaren, nemen we in deze editie nog meer afstand. Dit jaar halen alleen die technologieën onze MSP Hype Cycle, die disruptief kunnen uitpakken voor MSP's en de business van hun klanten. Voorgaande jaren lag de lat wat lager: toen was een hoge impact voldoende om in aanmerking te komen voor een plek."

De MSP Hype Cycle geniet toenemende populariteit als strategische tool om opkomende technologieën te monitoren die relevant zijn voor IT Professionals. Quirijns: "We hebben bij Portland daarom besloten om dit jaar extra hype cycles te ontwikkelen. Denk daarbij aan gespecialiseerde thema's zoals een MSP Hype Cycle voor Backup en Disaster Recovery en een voor Professional Services Automation. Je mag van ons dit jaar dus nog meer tools verwachten die helpen bij het optimaliseren van je IT-strategie en roadmap als IT Professional."

Voor meer informatie en de gratis white paper: www.portland.eu/nl/hypecycle

MSP_Hype Cycle 2019.jpg

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Services