Telfort, XS4ALL en Yes Telecom worden geïntegreerd in KPN

11-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Telfort, XS4ALL en Yes Telecom worden geïntegreerd in KPN

KPN neemt afscheid van abonnementen die worden aangeboden onder de telecommerken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Het bedrijf wil haar volledige dienstverlening onder de vlag van KPN onderbrengen.

Het bedrijf zegt alle focus te willen leggen op het KPN-merk met gecombineerde diensten gericht op Nederlandse huishoudens en bedrijf. Om uitvoering te geven aan deze strategie integreert het bedrijf de merken Telfort, Telfort Zakelijk, XS4ALL en Yes Telecom in KPN. Voor klanten verandert niets, benadrukt het bedrijf.

“Met de focus op het KPN-merk gaan we de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken, zoals de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom”, zegt Jean-Pascal Van Overbeke, Hoofd Consumentenmarkt van KPN. “Hierdoor zijn we in staat om consumenten en ondernemers een nog betere gebruikerservaring te bieden met toonaangevende combinaties van vaste en mobiele diensten. We starten bijvoorbeeld in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Telecom