Royole presenteert buigzame smartphone FlexPai op CES 2019

08-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Royole presenteert buigzame smartphone FlexPai op CES 2019

Het Chinese Royole toont bij op aankomende CES 2019 zijn flexibele weergave- en flexibele sensortechnologieën. Ook de smartphone FlexPai met flexibel scherm wordt op de beurs getoond, evenals wearables met flexibele display-integratie en de RoWrite Smart Writing Pad.

De technologieën die Royole op CES 2019 in live-demo's toont maken deel uit van het Flexible+ platform van het bedrijf, dat is gericht op toepassingen in onder meer consumentenelektronica, sport en mode, kantoor en onderwijs, Smart Home en Robotics. Royole werkt samen met 220 business partners wereldwijd aan de implementatie van haar flexibele schermen en sensoren in producten.

?FlexPai Smartphone?

Royole lanceerde op 31 oktober 2018 in Beijing officieel een opvouwbare smartphone met een flexibel display. FlexPai kan zowel gevouwen als niet-gevouwen worden gebruikt. Opgevouwen lijkt het apparaat wat betreft vormfactor op een smartphone, terwijl de FlexPai uitgeklapt de schermgrootte heeft van een tablet. De smartphone biedt ondersteuning voor split-screenmodus en multi-tasking, ondersteunt drag-and-drop over applicaties en past automatisch schermafmetingen aan.

FlexPai maakt gebruik van SoC van Qualcomm's nieuwe Snapdragon 8-serie en biedt ondersteuning voor 5G. Het apparaat is voorzien van een 20-megapixel camera met telelens en een 16-megapixel camera met groothoeklens. Dankzij de dual view-cameramodus kunnen de camera's worden gebruikt voor zowel normale foto-opnamen als het nemen van een selfie. Snelladen wordt mogelijk gemaakt door de Ro-Charge-technologie van Royole, die die meldt dat de technologie een 40% hogere laadsnelheid mogelijk maakt.

Beschikbaarheid

?Het ontwikkelaarsmodel van FlexPai is inmiddels wereldwijd beschikbaar via de website van Royole. Het consumentenmodel is op dit moment uitsluitend in China verkrijgbaar. De RoWrite Smart Writing Pad is leverbaar bij landelijke e-tail- en winkellocaties.

Royole is op CES 2019 te vinden in de South Hall 1, standnummer 21400. Het evenement vindt van 8 tot 11 januari 2019 plaats in het congrescentrum van Las Vegas.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware