dean one geeft partners toegang tot zakelijk portfolio van T-Mobile

04-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

dean one geeft partners toegang tot zakelijk portfolio van T-Mobile

Telecom- en internetprovider voor de zakelijke markt dean one lanceert Mobile Wholesale, dat partners van dean one toegang geeft tot het zakelijke portfolio van T-Mobile. dean one maakt het voor telecom- en ICT-partners mogelijk om het @Work-portfolio van T-Mobile in te kopen en aan haar klanten aan te bieden. Dit stelt partners in staat snel extra waarde voor hun bedrijf te creëren.

Robert de Jager (foto), Directeur Sales bij dean one: “De vraag van partners naar Mobile Wholesale, is het laatste jaar opnieuw sterk toegenomen. Partners willen meer en meer zelf eigen klanten beheren. Mobile Wholesale van dean one is uniek in de markt en geeft de partner echt de vrijheid om te ondernemen. Bovendien creëren partners extra waarde voor hun bedrijf, zonder afhankelijk te zijn van een mobiele provider. Mobile Wholesale is voor het partnerkanaal dus echt een enorme game changer.”

Met mobiel concurreren

“Het @Work-portfolio van T-Mobile sluit perfect aan bij onze visie op de markt: zeer scherp geprijsde unlimited abonnementen op het beste mobiele netwerk van Nederland. Met Mobile Wholesale krijgen partners van dean one unieke toegang tot het @Work-portfolio, waardoor zij nu echt in staat zijn om met mobiel te concurreren. Zo kunnen partners voor hun klanten nog meer dé schakel voor alle ICT- en telecomdiensten zijn”, aldus Dave Faber, GO! Ambassadeur bij dean one.

Met de samenwerking stelt dean one telecom- en ICT-partners in staat hun klanten met @Work van T-Mobile onbeperkt te laten bellen en internetten op het mobiele netwerk van T-Mobile. De @Work-abonnementen worden aangeboden in de Wholesale GO!-Portal van dean one. Met Mobile Wholesale speelt dean one in op de grote vraag naar meer onafhankelijkheid en toekomstzekerheid vanuit het partnerkanaal

Rol als partner in connectiviteit versterken

Martijn Teekens, Directeur Sales B2B bij T-Mobile: “Wij zijn verheugd deze samenwerking met dean one aan te kondigen. Met onze unlimited propositie hoeven ondernemers zich geen zorgen te maken over connectiviteit. Dat noemen wij unlimited ondernemen op het beste netwerk van Nederland. Dankzij de samenwerking met dean one hebben wij toegang tot een uitgebreid landelijk netwerk van telecom- en ICT-Partners, waarmee wij onze rol als partner in connectiviteit verder kunnen versterken.”

Terug naar nieuws overzicht