ROG Phone vanaf 14 november beschikbaar

ROG Phone vanaf 14 november beschikbaar

ROG Phone vanaf 14 november beschikbaar

07-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

ROG Phone vanaf 14 november beschikbaar

Republic of Gamers kondigt vandaag aan dat de ROG Phone 14 november uitkomt in Nederland met een prijskaartje van €899,-. Daarnaast maakte Vodafone, de exclusieve aanbieder van de gaming smartphone in Nederland, al eerder bekend dat de provider verschillende bundels gaat verkopen.

De ROG Phone van Republic of Gamers is een gaming smartphone met een design dat is geïnspireerd op de hedendaagse game consoles. De ROG Phone heeft de volgende specificaties:

  • 2,96GHz Qualcomm Snapdragon 845, Qualcomm Adreno 630 en GameCool vaporchamber-koeling. 
  • Een 4000 mAh batterij met ondersteuning voor ASUS HyperCharge.
  • AMOLED HDR-display met 90Hz verversing, 1ms reactietijd en 108% DCI-P3 kleurengamma
  • Een ontwerp dat comfortabel gamen mogelijk maakt met een side-mounted port, programmeerbare ultrasonische AirTrigger-sensoren en forcefeedback-systeem.
  • Optionele TwinView Dock, Mobile Desktop Dock, and Gamevice-controller met WiGig Dock (accessoires voor de ROG Phone zijn binnenkort verkrijgbaar in de eshop van ASUS. Niet alle accessoires zijn direct beschikbaar bij launch).

Vodafone is de exclusieve aanbieder van de nieuwe ROG Phone in Nederland, waarbij de telefoon zowel los als in combinatie met een Vodafone-abonnement verkrijgbaar is. Sinds april 2018 is de provider één van de hoofdsponsoren van Electronic Sports League (ESL).

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hardware
Hardware