T-Mobile integreert flexibele communicatie met Office 365-werkplek

06-11-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

T-Mobile integreert flexibele communicatie met Office 365-werkplek

T-Mobile introduceert Unlimited Workspace. Deze oplossing zorgt voor een integratie van flexibele communicatiemogelijkheden met een Office 365-gebaseerde werkplek. De oplossing is gebouwd door CallHosted en wordt aangeboden door OfficeGrip.

“We brengen twee werelden bij elkaar: die van de werkplek met de beste mogelijkheden om samen te werken en die van bereikbaarheid. De laatste is de wereld van T-Mobile, die we de afgelopen jaren al flink verbeterd hebben. Door middel van cloudtelefonie bijvoorbeeld, waardoor je zelf kunt beslissen of je met een mobiel of vast nummer uitbelt. Daardoor wordt je bereikbaarheid veel beter. Je kunt makkelijk doorschakelen en zien of iemand beschikbaar is of niet", legt Léon Toet, directeur Zakelijke Markt bij T-Mobile, uit op de website van het bedrijf.

Van de laptop een volledige werkplek maken

Met Unlimited Workspace wil T-Mobile van de laptop voortaan een volledige werkplek maken. Zo kunnen gebruikers indien zij met hun laptop uitbellen hun contactenlijst op hun smartphone gebruiken. Alles wat zij op hun laptop doen, kunnen zij daarnaast ook op hun mobiel. Dit zorgt dat gebruikers niet langer device-gebonden zijn en maakt het eenvoudiger vanaf iedere locatie toegang te krijgen tot bedrijfsdata.

“Als je een werkplek wilt verbeteren, is het uitzonderlijk om daar met een volledig mobiele bril naar te kijken. Maar voor T-Mobile is het juist logisch; mobiel is ons startpunt: wherever, whenever. Dat is anders dan het fenomeen werkplek benaderen als een bureau met een desktop en bekabeling", zegt Toet. "De oplossingen die we bieden, combineren we daarnaast met een Unlimited abonnement. Dat maakt Unlimited Workspace echt zorgenvrij, want je hoeft bijvoorbeeld niet te vrezen dat midden in je Teamscall je bundel op is.”

Meer informatie is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags