Adverteren en Algemene voorwaarden

Intro

Dutch Connect is een initiatief van Dutch IT-channel. Vanwege de progressieve convergentie tussen de ICT- en Telecomsector is er in toenemende mate behoefte aan specifieke content op dit vlak. Het nieuwe platform Dutch Connect stelt de ‘C’ uit ‘ICT’centraal en voegt daarbij topics die tezamen deel uitmaken van The Digital Workspace. De platformen Dutch IT-Channel en Dutch Connect zullen zowel online, via social media, in print en middels live events nauw verbonden aan elkaar zijn. Partners profiteren zo van de kennis, expertise het netwerk en bereik die de mensen achter Dutch Connect hebben van zowel de IT als de Telecomsector. Voorts zal middels een samenwerking met het platform Executive-People het bereik onder IT-professionals bij eindgebruikers worden versterkt.

Multimediaal

Dutch Connect is een platform dat bestaat uit:
• De website www.dutchconnect.nl (mobile responsive)
• De social mediakanalen Linkedin, Twitter en Facebook
• Een wekelijkse e-nieuwsbrief
• Het Dutch Connect Magazine (verschijnt 4 x per jaar; eerste editie Q4 2018)
• Een aantal live events waaronder de ICT Summerfair, de ICT Winterfair, de IFA Holland Stube, het Dutch IT Society Event, De Dutch IT Awards en de Dutch IT Golfcup

Scope

Dutch Connect informeert en inspireert binnen het thema Universal Communications door middel van nieuws, interviews, reportages, video’s, usercases, onderzoek en blogs. Naast het thema Universal Communications waarmee de focus ligt op integrale businesscommunicatie, door middel van email, chat, voice, video en conference staat ook de digitale werkplek centraal in alle berichtgeving.

De Focus van de redactie ligt onder andere op:

-Connectivity -Hardware -Applications -Services -Unified Communications -Netwerken -Mobile -Fixed Hardware - Wireless - Soft PBX -Internet Security -Business Intelligence, social -CRM -Services -Retail -Partner/Resellers/MSP -IoT -Sustainability -Aanbestedingen/ Deals -Verticals -Accessories -Smart Office -Flexwerken en Digitale Mobiliteit.

Doelgroep

Dutch Connect is er voor iedereen die werkzaam is in het domein Universal Communications en heeft als doel om hen te informeren maar vooral ook te inspireren.
- Telecomverantwoordelijken van zakelijke eindgebruikers
- Operators
- Distributeurs
- Hardware vendors
- Retailers
- ICT resellers (intensieve samenwerking met Dutch IT-channel)

Live Events

Events waarbij Dutch Connect betrokken is.
4 JULI 2018 ICT                               
- Summerfair, Fokker Terminal Den Haag, www.ictfair.nl


31 AUGUSTUS – 5 SEPTEMBER 2018   
- IFA Berlin met op 3 september 2018 de Dutch Connect Stube.


6 SEPTEMBER 2018                           
- Dutch IT Society Event, Fort Voordorp, www.dutchitevent.nl


13 SEPTEMBER 2018                         
- Dutch IT Golf Cup


12 DECEMBER 2018                          
- ICT Winterfair, DeFabrique Utrecht, www.ictfair.nl


17 JANUARI 2019                             
- Dutch IT Awards, Studio 21 Hilversum, www.dutchitawards.nl

Redactieteam

Dutch Connect is een initiatief van Dutch IT-channel BV en staat onder redactionele leiding van Hans Peter (HP) van Tilburg die meer dan 15 jaar ervaring heeft in de Telecom- en ICT-sector. HP werkt hierbij nauw samen met Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski, die ook redactioneel verbonden zal zijn aan Dutch Connect. Andere redacteuren binnen het redactieteam -met ruime ervaring in het ICT/telecomdomein- zijn Martijn Kregting en Johan van Leeuwen. De uitgever van Dutch Connect is Rob de Kleijnen, die zal toezien op een goede mix tussen specialisatie en integratie tussen IT, telecom, het ICT kanaal en ICT-eindgebruikers.

Contact
redactie: HP van Tilburg | 06 - 536 646 46
[email protected]

Sales: Marc Jongbloed | 06 437 537 59
[email protected]

Commercieel directeur: Rob de Kleijnen |  06-402 36 803
[email protected]

 

KLIK HIER VOOR DE FACTSHEET

KLIK HIER VOOR DE TARIEVEN 

KLIK HIER VOOR FACTSHEET LAUNCHING PARTNER

KLIK HIER VOOR FACTSHEET FOUNDING PARTNER

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ENGELS