11-03-2014


Salesforce.com, leverancier van een online CRM-platform, breidt de activiteiten in Europa uit en kondigt strategische investeringen aan. In het recent afgesloten boekjaar zag het de omzet in Europa al met 41 procent toenemen.

Salesforce.com verwacht meer dan 500 nieuwe Europese medewerkers aan te nemen om de voortgaande groei te realiseren. Daarnaast heeft het bedrijf plannen voor nieuwe datacenters in het Verenigd Koninkrijk in augustus 2014, en in Frankrijk en Duitsland in 2015.

"Deze investeringen bouwen voort op salesforce.com’s groeiende klantportfolio zoals BMW Group, Pernod Ricard en Zeiss. Het volledig geïntegreerde platform Salesforce1 ondersteunt grote en kleinere bedrijven zowel als non-profit organisaties in die transformatie. Cloud computing is een drijvende kracht achter de groei en innovatie in Europa en is de reden dat wij hier een omzetgroei van 41 procent realiseren", zegt Miguel Milano (foto), president EMEA van salesforce.com. "Nu we deze groei doormaken, willen we die doorzetten met aanzienlijke investeringen."

Door: Witold Kepinski
 
 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM