23-12-2013

 

Huawei Enterprise, wereldwijd leverancier van ICT-oplossingen, heeft aan Koning&Hartman, Routz, TenICT en Yaworks het four star Certified Service Partner (CSP) certificaat uitgereikt tijdens een feestelijk diner in kasteel Cammingha te Bunnik.

Een Huawei Certified Service Partner is een door Huawei geauthoriseerde partner voor het verlenen van 1e, 2e en 3e lijns support op Huawei hard- en software. Deze authorisatie bewijst dat de Huawei partners voldoende kennis, kunde en ervaring bezitten om op adequate wijze Huawei hard- en software te onderhouden.

De gecertificeerde partners Koning&Hartman, Routz, TenICT en Yaworkx ontvingen het certificaat uit handen van Frank Damen (Manager Services Huawei Enterprise) en David Bosch (Channel Director Huawei Enterprise).

Tijdens de toespraken die de uitreiking omlijstten kregen de aanwezigen alvast een terugblik op de behaalde successen in 2013 en werd een vooruitblik over 2014 gedeeld. Bosch: "2013 was in vele opzichten een succesvol jaar voor Huawei Enterprise en haar partners. Naast de behaalde verkoop successen, nieuwe onderscheidende en innovatieve productintroducties op het vlak van Storage, Servers, Switching en (Cyber)security heeft Huawei in 2013 zich verzekerd van een sterke positie naast de traditionele ICT marktleiders. De ambitieuze doelstellingen van Huawei Enterprise in Nederland steunen voor een belangrijk deel op haar partners. In 2014 breidt Huawei op diverse fronten de ondersteuning aan haar haar partners verder uit om de ambitieuze doelstellingen samen te kunnen realiseren."

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken
Netwerken