17-12-2013

 

CRM reseller Relact start met de verkoop van webCRM in Nederland. De dagelijkse leiding van het nieuwe Nederlandse kantoor is in handen van Otto Lanjouw (foto) die meer dan 11 jaar ervaring heeft als eigenaar van de gespecialiseerde CRM reseller Relact.

Lanjouw: "Ik ben blij om een deel van de webCRM familie uit te maken en ik kijk uit naar het ontwikkelen van de Nederlandse tak van het bedrijf. webCRM heeft net zijn derde opeenvolgende gazelle award voor snel groeiende ondernemingen toegekend gekregen door de toonaangevende Deense financiële krant, Børsen. Ik zie het als mijn taak om bij te dragen aan de vierde met een heleboel Nederlandse klanten." zegt Otto Lanjouw.

webCRM werd in 2005 opgericht in Denemarken en was daarmee een pionier in online CRM. Vandaag is webCRM is een van de meest ervaren aanbieders in de CRM-markt met partners in Brazilië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Polen, Portugal, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en nu dus ook in Nederland. Naast het kern product - een web gebaseerd CRM-systeem - biedt het bedrijf ook certificering cursussen in webCRM, CRM gidsen en online training via webCRM Academy.

webCRM heeft momenteel meer dan 15.000 gebruikers in 20 landen. De klanten zijn zowel de kleine- en middelgrote lokale bedrijven als grote internationale bedrijven zoals Saxo Bank, Finnair en Mercedes - Benz.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM